zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Chèque vacances ANCV accepté

Welkom, bienvenue!

Welkom op de website van Camping Le font du Merle, een rookvrije camping in de Zuid-Franse Cevennen.

Vanaf 2 juni is de camping open. Ook het zwembad gaat dan open, het restaurant nog even niet. De exacte openingsdatum is daarvan nog niet bekend.

In een prachtige omgeving kunt u genieten van een fijne vakantie! De camping ligt aan een riviertje op de helling van een bosrijke heuvel. Kijkt u gerust rond op onze site en spreekt deze camping, waar niet gerookt mag worden op het gehele terrein, u aan, neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

de Camping Onze camping is een fijne plek in de natuur en tegelijk niet ver bij een dorpje en stadjes vandaan. Het zwembad is open vanaf de openingstijden voor de campingplaatsen. Het zwembad is verwarmd met een zonnecollector. Er staan ligstoelen voor u klaar!

Ons restaurantje is beperkt open, maar er is een restaurant op ongeveer 200 meter van de camping en een café-restaurant op ongeveer 250 meter.

We beschikken over een ruime speelplaats voor de kinderen, voetbaldoelen, een tafeltennistafel, en een jeu de boule baan. Vanaf een aantal plaatsen heeft u zicht op deze lager gelegen speelplaats.

kaartje Cevennen Kortom: een rookvrije camping op een prachtige plaats in de natuur, leuke speelplaats voor kinderen, maar wel in de buurt van een dorpje, stadjes en culturele uitstapjes in de omgeving, een gezonde plek om even helemaal weg te zijn, te genieten van uw vakantie!

Hartelijke groeten,

Henry en Betty Mulder.
Camping Le Font du Merle